A szakemberek a  kereskedők termékei és az őket kereső ügyfelek hirdetési oldala.

Ügyfeleknek segítünk
Ügyfelek ingyenesen kérhetnek árajánlatot, a regisztrált szakemberektől, kérhetnek bővebb információt a meghirdetett termékekre a kereskedőktől, vagy böngészhetnek a szolgáltatók apróhirdetései között.

Árajánlat kérések
Mind az ügyfelek, mind a szolgáltatók, kereskedők részére az árajánlat küldés-fogadás teljes mértékben ingyenes.

Szakembereknek biztosítjuk
A Szakemberek ingyenesen küldhetik vissza az árajánlataikat az Ügyfelektől kapott megkeresésekre. A szakemberek, cégek  ingyenes regisztrációja után egy árajánlatkérő panelen való céges megjelenést díjmentesen biztosítunk.(Pl: cégnév:Kiss Kft Karosszéria javítás a  kiválasztott szakma, így ezen az  árajánlatkérő panelen jelenik meg.) Kiss Kft szeretne árajánlatot adni gumiszerlésre is az Ügyfeleinek, melyet már a személyes menüjében tud creditért aktiválni. Így megjelenik a Kiss Kft profilja ezen az árajánlatkérő oldalon is. Kiss Kft gumiabroncsokat is forgalmaz ezért a személyes menüjében ismét aktiválja a termékfeltöltő panelt creditért, és forgalmazza a termékeit melyek megjelennek a személyes oldalán és a termék keresőben is. Díjszabás árairól bővebben az árak csomagok menüben.
Extra megjelenési lehetőség
Főoladon a kirakatban és az árajánlat kérő oldalon is szeretne megjelenni? A személyes oldalán tudja beállítani az extra hírdetést mely időtartalma 1 hónap. Bővebb infó a személyes menüben.

Kereskedőknek ajánljuk
A kereskedők az ingyenes céges regisztráció után, öt darab terméket tudnak díjmentesen hirdetni, melyek megjelennek a személyes oldalukon valamint a termék keresőben is. Minden további termék credit köteles (3 credit, vagy 60 Ft./termék). Díjszabás árairól és a termékek kiemeléséről bővebben az árak csomagok menüben.

Szakemberek apróhirdetései
Csak és kizárólag a szakemberek szolgáltatói apróhirdetéseit tudjuk elfogadni, amennyiben terméket szeretne hirdetni kérjük a regisztráció során válassza a kereskedelmi tevékenységet.

 

×